ΑΝΤ1 – «Game Of Chefs»: Οι 36 καλύτεροι συνεχίζουν στην επόμενη φάση

Το «Game Of Chefs» ανοίγει την πόρτα του BOOTCAMP για τους 36 διαγωνιζόμενους που πέρασαν με επιτυχία από τις «Blind Taste Test» Auditions.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τούς καλωσορίζει και εκείνοι να σηκώνουν τα… μανίκια για να δημιουργήσουν το πιάτο που θα τους δώσει το εισιτήριο για να περάσουν στη φάση των Battles και να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!

Οι τρεις κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, θα υποβάλουν τους διαγωνιζόμενους σε σκληρές δοκιμασίες και τεστ αξιολόγησης. Όσοι καταφέρουν να ξεχωρίσουν θα βρεθούν ένα βήμα πριν από το μεγάλο τους όνειρο. Οι 36 διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν ταλέντο, δημιουργικότητα, φαντασία, και πάθος, ώστε να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές γιατί μόνο 24 θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Το BOOTCAMP περιλαμβάνει τρεις δοκιμασίες, σχεδιασμένες από τους κριτές, οι οποίες είναι αντιπροσωπευτικές της φιλοσοφίας που πρεσβεύει ο καθένας. Εδώ, θα δούμε για πρώτη φορά τους τρεις σεφ να μαγειρεύουν στις κουζίνες του «Game Of Chefs».

Ο κάθε κριτής θα παρουσιάσει μία συνταγή. Σε κάθε μία από αυτές, διαγωνίζονται 12 παίκτες που μέσα σε 1 ώρα θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την προσπάθειά τους. Αμέσως μετά, οι σεφ θα δοκιμάσουν τα πιάτα τους, θα κρίνουν τις ικανότητές τους και θα επιλέξουν ποιοι θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Στο τέλος του BOOTCAMP, ο κάθε κριτής θα έχει δημιουργήσει τη δική του ομάδα, η οποία θα αποτελείται από 8 παίκτες.

Γιατί ο σεφ Μουρατίδης προσπαθεί να «δωροδοκήσει» τον σεφ Λάντο; Ποιον παίκτη «κλέβει» ο σεφ Μουρατίδης από τον σεφ Κοντοβά; Σε ποια δοκιμασία υπήρξαν τα περισσότερα ατυχήματα; Και για ποιο λόγο; Και οι τρεις σεφ έχουν εντυπωσιαστεί από το επίπεδο των διαγωνιζόμενων. Ποιοι, όμως, θα τους απογοητεύσουν και ποιοι θα τους εκπλήξουν ευχάριστα;

Ποια δοκιμασία από τις τρεις θεωρούν οι παίκτες ότι είναι η πιο δύσκολη; Και ποια αποδεικνύεται, τελικά, η πιο δύσκολη; Ποιος παίκτης νιώθει πολύ σίγουρος για τον εαυτό του με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τους σεφ με την ακατάσχετη πολυλογία του; Τι ψάχνει ο κάθε κριτής στους διαγωνιζόμενους για να τους εντάξει στην ομάδα του;