ΑΝΤ1: Η νέα επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar – All Star»;

Ποιους θέλει ο ΑΝΤ1 για τις τέσσερις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του «Your Face Sounds Familiar – All Star»;

To «Your Face Sounds Familiar – All Star» έρχεται σύντομα στις οθόνες μας και η Μαρία Μπεκατώρου είναι έτοιμη να υποδεχτεί στη σκηνή τα 10 αστέρια που ξεχώρισαν στους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού.

Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ίαν Στρατής, θα είναι τα πρόσωπα του φετινού «Your Face Sounds Familiar – All Star», που επιστρέφουν στο παιχνίδι με ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που αναμένεται να συζητηθούν πολύ. Όμως, ποιοι θα καθίσουν φέτος στις 4 καρέκλες της κριτικής επιτροπής;

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπουλος, μέχρι στιγμής έχει κλείσει ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο Δημήτρης Σταρόβας και η Μιμή Ντενίση είναι δύο πρόσωπα που θέλουν πάρα πολύ από τον ΑΝΤ1. Το τέταρτο πρόσωπο είναι ο Μιχάλης Ρέππας.

Ωστόσο, ο γνωστός δημιουργός έχει υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Mega και εκκρεμεί να δούμε αν το κανάλι θα του δώσει το πράσινο φως για να παραβρεθεί στο «Your Face Sounds Familiar – All Star».

zappit.gr