ΑΝΤ1 και Star για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν είναι πια μαζί μας και το σταθμός που εργάστηκε για πολλά χρόνια του είπε το «τελευταίο αντίο».

Έξω από το σπίτι του στον Άλιμο δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής σκορπώντας θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο. Ο αστυνομικός συντάκτης εργαζόταν επί σειρά ετών στον ΑΝΤ1 και οι συνάδελφοι του θέλησαν να πουν το ύστατο χαίρε μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο.

Η στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου «πάγωσε» το πανελλήνιο και η οικογένεια του ΑΝΤ1 θέλησε να εκφράσει την βαθιά της θλίψη.

Έτσι, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ένα συγκινητικό απόσπασμα για το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση της δολοφονίας του αγαπημένου μας συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης τα 4 τελευταία χρόνια, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του σταθμού μας. Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος.

Το Star, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας, με αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.