Στον Antenna Star ο Αντιπεριφερειάρχης Δ.Ε. Θανάσης Μαυρομμάτης (Ηχητικό)

Με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Θανάση Μαυρομμάτη, συνομίλησε σήμερα  το πρωί στην  εκπομπή του Antenna star 103.5 «Άκου τώρα να δεις» o Λευτέρης Τηλιγάδας για το ζήτημα που προέκυψε με το αντιπλημμυρικό στον Εύηνο που «έσπασε» μερικές μέρες πριν και που σύμφωνα με την ειδησεογραφία μόλις είχε ολοκληρωθεί.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μαυρομάτης δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί. Είναι ένα έργο είπε, που η σημερινή Περιφερειακή Αρχή το παρέλαβε από την προηγούμενη. Αντιμετωπίστηκαν πολλά προβλήματα που αφορούσαν τη συγκεκριμένη εργολαβία και με την ολοκλήρωση της θα δοθεί λύση σε σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Αναφέρθηκε επίσης μετά από ερώτηση μας και στα προβλήματα με τις καθιζήσεις στην Κομποθέκλα και την Κεχρινιά, λέγοντας ότι ήδη από χθες έχει φθάσει στην περιοχή κλιμάκιο του ΙΓΜΕ το οποίο θα αναλύσει το φαινόμενο και θα βγάλει ασφαλή δεδομένα για να μελετηθούν οι περαιτέρω δράσεις που πρέπει να αναπτυχθούν.

Τέλος έγινε διεξοδικότερη συζήτηση για ένα ερώτημα που κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι έχουν εκλεγεί με τους συνδυασμούς του κ. Κατσιφάρα και του κ. Σπηλιόπουλου και αφορούσε σε εκτεταμένη κατολίσθηση στην θέση Όχθια του επαρχιακού δρόμου Παλαίρου – Πωγωνιάς. «Ότι κάναμε», είπε ο κ. Μαυρομάτης είναι απολύτως νόμιμο.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Μαυρομμάτη στον Antenna Star 103.5: