Αντέχεις να θυμηθείς την πιο τολμηρή ελληνική σειρά στην ιστορία του Alpha; (Φωτό)

2007. Την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη κάνει η πιο τολμηρή σειρά της δεκαετίας . Και ο ALPHA κέρδισε το στοίχημα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Κέλλυ θάνου, menshouse.gr

Δύο σεζόν, 40 επεισόδια στο σύνολό τους, πολλοί ηθοποιοί με το sex appeal στα βασικά τους προσόντα  και ερωτικές ιστορίες που καθήλωσαν το κοινό. Ή αλλιώς… «Αληθινοί έρωτες».

Γυναίκες έτοιμες για όλα, αρσενικά με έφεση στο κρεβάτι, πληρωμένος έρωτας, απαγορευμένες σχέσεις και ερωτικά παιχνίδια για (πάρα) πολύ γερά νεύρα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που καθιστούν τη συγκεκριμένη παραγωγή ως την πιο τολμηρή σειρά στην ιστορία του ALPHA.

Πολλές σκηνές θεωρήθηκαν όχι απλά προκλητικές, μα εξαιρετικά «απαγορευμένες» για τον μέσο θεατή, με τις πρωταγωνίστριες να πραγματοποιούν λήψεις φορώντας μόνο το άρωμά τους –και κυριολεκτούμε!- και τους τηλεθεατές να αρχίζουν να πιστεύουν πως πράγματι οι περιπτύξεις που βλέπουν μπροστά τους θα μπορούσαν να είναι και αληθινές.

Η πιο τολμηρή ελληνική σειρά στην ιστορία του ALPHA (Pics)

Όλα στον βωμό της τέχνης φυσικά.

Και το καλύτερο; Από τους «Αληθινούς έρωτες» πέρασαν οι ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Και μάλιστα στα πιο… αισθησιακά τους. Μαρία Σολωμού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Χριστίνα Παππά, Μαρία Κορινθίου…

Θέλεις κι άλλο; Θεοφανία Παπαθωμά. Και το πράγμα σταματά εδώ.

Για να σε (ξανα)βάλουμε στο κλίμα, αρκεί να σου θυμίσουμε μερικά από τα πιο «σκληρά» ζευγάρια:

Η 40άρα και ο γιος της φίλης της, η άλλη 40άρα με το αγόρι της κόρης της, η φοιτήτρια και ο ληστής, ο σαδιστής πρώην και η άπιστη, η πόρνη και ο άγριος πελάτης, η νύφη με τον πεθερό. Και ακόμα δεν είδες τίποτα.

Η πιο τολμηρή ελληνική σειρά στην ιστορία του ALPHA (Pics)

Αναμφίβολα, πάντως, το best of the best ήταν το πιο αξεπέραστο τρίο της ελληνικής τηλεόρασης με πρωταγωνίστρια την Χρύσα Κοντογιώργου.

Αμφιβάλλεις ακόμα ότι αυτή η σειρά είναι σκληροπυρηνική; Ίσως το υλικό που ακολουθεί σε πείσει για τα καλά…