Ανθή Σαλαγκούδη: Οι αισθησιακές φωτογραφίες της «τρελαίνουν» το Instagram! 

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» είχε φωτογραφηθεί με μαύρο και λευκό μπικίνι και είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήρθε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή της στο Survivor. Μπορεί να άκουσε άσχημα λόγια για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, τα οποία την ενόχλησαν, αλλά η ίδια έβγαλε ένα πολύ μεγάλο ποσό από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης.

Βεβαία, όλοι αναγνωρίζουν ότι αν η Ανθή Σαλαγκούδη δεν ήταν δημοσιογράφος θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα. Το καλλίγραμμο κορμί της εντυπωσιάζει, ενώ οι φωτογραφίες που αναρτά στα social media προκαλούν αίσθηση. Ειδικά οι φωτογραφίες που ανέβασε πριν λίγο καιρό στο Ιnstagram με τις αισθησιακές πόζες της ανέβασαν τη θερμοκρασία.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είχε περάσει ξένοιαστα τις τελευταίες της διακοπές με φόντο τα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών και γέμισε το προφίλ της στο Instagram με αναρτήσεις που… κολάζουν.

Η γοητευτική δημοσιογράφος διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, το οποίο επιδεικνύει μέσα από δροσερές πόζες που αναρτά στον λογαριασμό της στη δημοφιλή πλατφόρμα, προς τέρψιν των χιλιάδων χρηστών που την ακολουθούν.

in.gr