«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας

Mε πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και σενάριο και σκηνοθεσία της Yelena Popovic, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες εντός του 2021.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες είναι ένα από τα πολλά που μας έχουν λείψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ανυπομονούμε να περπατήσουμε ξανά τους διαδρόμους που οδηγούν στην σκοτεινή αίθουσα της μεγάλης οθόνης και να απολαύσουμε σπουδαίες παραγωγές. Μία εξ αυτών, θα είναι και η νέα κινηματογραφική δουλειά της εταιρείας Feelgood “O Άνθρωπος του Θεού”, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και σενάριο και σκηνοθεσία της Yelena Popovic.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, το Λαύριο και την Αίγινα και η πλοκή της ιστορίας αφορά το βίο του Αγίου Νεκτάριου.

 

Το cast της ταινίας αποτελείται από σπουδαία ονόματα όπως: Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Χρήστος Λούλης, Νικήτας Τσακίρογλου, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Μαρθίλια Σβάρνα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Βασίλης Κουκαλάνις, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γκούγκουλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος, καθώς και ξένους ηθοποιούς: Alexander Petrov, Mickey Rourke.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες εντός του 2021.

 

marieclaire.gr