Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος σε εκθέσεις

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στην  έκθεση Detrop Boutique, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε  22-24 Φεβρουαρίου 2020 παράλληλα με την 9η “ARTOZYMA”, Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού και Έτοιμων Προϊόντων και την έκθεση Αρωματικών – Φαρμακευτικών Φυτών και Υπερτροφών “ΗΕRBAL EXPO” (21-23/2). 

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας Βασίλης Μιχαλόπουλος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να ανταλλάξουν απόψεις  με εκπροσώπους από άλλες Περιφέρειες της χώρας.

 Στην έκθεση παρουσιάστηκαν  τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στην Ελλάδα, τόσο από άποψη ποιότητας, όσο και μεθόδων παραγωγής. Μέσα από αυτή την «deli» έκθεση, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαραγωγών που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας, έγιναν γνωστά σε εμπόρους της Ελλάδας και του εξωτερικού.  

Η έκθεση απευθύνονταν  σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήματα delicatessen, οργανικών προϊόντων, φούρνους κλπ. τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά.