Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις συντάξεις Απριλίου

Ανακοινώθηκαν οι ημέρες πληρωμής για τις συντάξεις Απριλίου. Οι ημερομηνίες που θα δουν οι συνταξιούχοι τα χρήματα στους λογαριασμούς τους. Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις συντάξεις Απριλίου, καθώς ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες πληρωμής.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 4ης Μαρτίου, το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

  • 1)Στις 24 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • 2)Στις 26 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • 3)Στις 29 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • 4)Στις 30 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.