Η Αντωνία Τουρλίδα στο ΑgrinioTimes.gr: Παρούσα στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών

Η αγάπη  για τον τόπο  και τους συμπολίτες ,καθώς και η ελπίδα  για ένα καλύτερο αύριο όλων ,

αποτελεί την κινητήριο δύναμη του δικού μου αγώνα στο πλευρό του Κώστα Σπηλιόπουλου ,

για μια Περιφέρεια με υγιή οικονομικά , αυτοτέλεια,που θα βρίσκεται κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του.

Είμαι αποφασισμένη ν΄ αγωνιστώ για την  κοινωνία!

Συντάσσομαι στο πλευρό του κάθε πολίτη,

και θα είμαι παρούσα στις καθημερινές του ανάγκες!

Η υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Τουρλίδα,γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1979 και κατάγεται από το Δημοτικό διαμέρισμα Πετρώνας του Δήμου Αμφιλοχίας.

Το 1989 εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στο Αγρίνιο,όπου και κατοικεί μόνιμα.

Παράλληλα διατηρεί την επαφή της, σχεδόν καθημερινά, με τον τόπο καταγωγής της και συνδράμει στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του.

Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια αυτοαπασχολούμενων και η ίδια είναι μητέρα δύο παιδιών.Το έντονο ενδιαφέρον της για τα κοινά παρατηρείται από τα εφηβικά της χρόνια,καθώς συμμετείχε ως εκπρόσωπος νεολαίας,υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και γραμματέας σε τοπικούς αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Η ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τον τόπο της ανιδιοτελώς,την οδήγησε στην συμμετοχή της  το 2006 στις εκλογικές αναμετρήσεις της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Φιλαναγνώστρια και με δίψα για γνώσεις ολοκλήρωσε επιτυχώς έναν κύκλο σεμιναρίων σε τομείς όπως ψυχολογία,δημοσιογραφία,μάρκετινγκ και επικοινωνία.

Είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας και κάτοχος πιστοποιημένων προσόντων σε γνώσεις και δεξιότητες υπολογιστών.

Έχει πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα των πωλήσεων και της προώθησης προϊόντων,σε θέσεις υπεύθυνης Δημοσίων σχέσεων,προϊσταμένης και γραμματέως σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρίες,αλλά και ως ελεύθερη επαγγελματίας η ίδια.

Ασχολείται με την διακόσμηση και διαμόρφωση χώρων,καθώς και με την οργάνωση εκδηλώσεων και χώρων εστίασης και μαζικής εστίασης.

Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών χώρων και σχεδιασμού αντικειμένων.