Απαισιόδοξος ο Κ. Λύρος για την εξέλιξη του έργου της Μαρίνας Μεσολογγίου (Video)

Με την συμμετοχή των Δημάρχων Μεσολογγίου, Αγρινίου, Ναυπακτίας και Ξηρομέρου Κ. Λύρου, Γ. Παπαναστασίου, Β. Γκίζα και Ιωαν. Τριανταφυλλάκη καθώς και της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Μ. Σαλμά και του προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Π. Τσιχριτζή ήταν η εκπομπή «Επί Παντός» στο Ionian Channel που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδόσης και προβλήθηκε προχθές.

Στη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάστηκαν από τους συμμετέχοντες ανοιχτά ζητήματα της κάθε περιοχής καθώς και δράσεις που σχεδιάζονται και υλοποιούνται.

Όσον αφορά το δήμο Μεσολογγίου ο δήμαρχος Κ. Λύρος εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την εξέλιξη της υλοποίησης του έργου της Μαρίνας καθώς όπως τόνισε: «Μόνο πολιτική λύση μπορεί να δοθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα» (από το 11:40 του βίντεο)

Όπως επίσης ο κ. Λύρος καμιά αναφορά δεν έκανε στο ζήτημα του κλειστού γυμναστηρίου, όταν παρουσίασε τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για διάφορα έργα.( από το 54:00 του βίντεο)

Δεν θα πρέπει να παραληφθεί ότι ο κ. Λύρος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε δυο ζητήματα του πρωτογενούς τομέα που τα χαρακτήρισε μάλιστα «καρκινώματα» και αυτά είναι η αγροτική οδοποιία και το απαρχαιωμένο δίκτυο των Τ.Ο.Ε.Β., όπως και το ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (από το 35:00 του βίντεο)

Ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τις ενέργειες της δημοτικής αρχής για την ενοποίηση και ανάδειξη της περιοχής του Κήπου των Ηρώων (από το 22:00 του βίντεο) και να τονίσει τα οφέλη που θα προκύψουν από τη λειτουργεία της Ενεργειακής Κοινότητας λόγω της εξοικονόμησης πόρων (από το 44:00 του βίντεο).

messolonghinews.gr