Η απλότητα του Λευκαδίτη Βασίλη Καββαδά! (Video)

Στις μέρες μας δεν αρκεί να είσαι καλός αθλητής, ένας πολύ καλός καλαθοσφαιριστής, όσο να είσαι άνθρωπος δείχνοντας όπου σταθείς και όπου βρεθείς το πόσο απλός είσαι…

Σε ένα έτος, γεμάτο ανατροπές, εκπλήξεις, δυσκολίες όπως ήταν αυτό του 2020 είχα τη χαρά και τη τιμή να γνωρίσω και να συνομιλήσω από κοντά, για πρώτη φορά, με έναν σπουδαίο μπασκετμπολίστα που έχει τιμηθεί με τίτλους και προσωπικές διακρίσεις σε Ολυμπιακό, Α.Ε.Κ. και την Εθνική Ομάδα σε επίπεδο Ελπίδων, Νέων, Εφήβων αλλά και Ανδρών κερδίζοντας επάξια μία θέση και πάλι (σ.σ. σε εκείνη των ανδρών) μέσω του… comeback που έκανε από τη περσινή κιόλας περίοδο με τη φανέλα του Ηρακλή.

Φυσικά, αναφέρομαι στον Λευκαδίτη ύψους 2.06 Βασίλη Καββαδά ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Χαρίλαος Τρικούπης αγωνίζεται στην Α1 Μπάσκετ Ανδρών, γνωστή πλέον και ως Basket League ο Βασίλης ήρθε στο Αγρίνιο για το ματς του περασμένου Δεκέμβρη κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Να τονίσω πως δεν ήρθε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο μιας και συγγενικά του πρόσωπα ζούσαν και εργάζονταν στη πόλη μας χρόνια πριν.

Μιλώντας μαζί του στο ξενοδοχείο, δεν σας κρύβω ότι ένιωθα δέος, όπως όταν βλέπαμε τέτοιους αθλητές από τη τηλεόραση χωρίς να πιστεύουμε ότι θα έρθει η στιγμή που θα τους συναντήσουμε από κοντά.

Κι όμως, ο καθένας μας έχει δικαίωμα να κυνηγήσει τα όνειρά του, ακόμη κι αν στα μάτια άλλων μοιάζουν τόσο μικρά και ασήμαντα στα δικά μας ήταν και παραμένουν μοναδικά.

Παρασκευάς Μάζης