Αποκάλυψε τα SMS με τον Ν. Παππά στην πρoαν. Επιτροπή ο Χ. Καλογρίτσας (Video)

Τα γραπτά μηνύματα που φέρεται να αντάλλασε με τον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, για τα οποία η αξιωματική αντιπολίτευση αμφισβητούσε την ύπαρξή τους, φέρεται να παρουσίασε στα μέλη της προανακριτικής Επιτροπής, ο επιχειρηματίας, Χρήστος Καλογρίτσας.

Ειδικότερα, ένα από αυτά φέρεται να είναι η συνομιλία που είχε με τον πρώην Υπουργό προτού πραγματοποιηθεί το ραντεβού του στο Πόρτο Χέλι με τους εκπροσώπους της CCC:

Χρ. Καλογρίτσας: Επειδή αναχωρώ για το Πόρτο Χέλι πρέπει να ξέρω κάποια πράγματα. Οι μέρες πέρασαν και εγγυητική δεν έχει υπάρξει. Αν δεν τα πούμε θα είναι τζίφος το Πόρτο Χέλι.

Ν. Παππάς: Οκ. Θα μιλήσουμε πριν.

Νωρίτερα, μάλιστα, ο ίδιος επανέλαβε ότι εκείνος ήταν ο μπροστινός κατόπιν της σχετική πρότασης του Νίκου Παππά, αποκαλύπτοντας ότι είχε συνδράμει και στην ενίσχυση του επίσημο ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο».

Είπε, δε, ότι του είχε στείλει ο πρώην Υπουργός άτομα να εργαστούν στα γραφεία του στη Νέα Σμύρνη:

«Ξεκινήσαμε αυτή την οργάνωση κι εγώ ήμουν δίπλα τους. Όλα πήγαιναν ρολόι. Φθάσαμε να ξεκινήσουμε με το καναλι που ετοιμαζότανε να υπάρξει και μια εφημερίδα. Είχα στηρίξει και το Κόκκινο (ραδιόφωνο ΣΥΡΙΖΑ). Δίπλα τους ήμουν και οι ομάδες του Νίκου Παππά δουλεύανε στα δικά μου γραφεία. Στη νέα Σμύρνη. Μερικές δεκάδες άτομα. Ο Νικος Παππας τους έστειλε».

«Με εκβίαζαν»

Την ίδια ώρα, ο επιχειρηματίας φέρεται να κατήγγειλε ότι κάποιοι τον εκβίαζαν. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη είπε: «Πολύ πάνω. Άτομα ψηλά. Με εκβίασαν. Όχι σαν εσάς εδώ, πολύ πιο ψηλά». Όταν ο κ. Πολάκης διευκρινιστικά ρώτησε «ποιοι», ο κ. Καλογρίτσας απάντησε: «Ρώτα το κόμμα σου και μετά ξανάκανε μου την ερώτηση».

sdna.gr