Απολαυστικοί Μακρής, Παπαθανάσης, Καμίτσης επί σκηνής – Καταχειροκροτήθηκαν από το Αγρινιώτικο κοινό (Photos)

Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό του Αγρινίου, στον κατάμεστο αύλιο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου, οι συντελεστές της κοινωνικοπολιτικής κωμωδίας – σάτιρας του Γιώργου Μακρή «1822 – Ένα Χρόνο Μετά», που παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουλίου 2022.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη σπονδυλωτή κωμωδία – σάτιρα, με κωμικοτραγικά ευτράπελα και απίθανους ήρωες η οποία παρουσιάζει το σήμερα μέσα από την ιστορία της Ελληνικής Οικογένειας με όλες τις δυσκολίες, τα προβλήματα αλλά και τις χαρές της.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης -απολαυστικοί επί σκηνής- κατάφεραν να εμπλέξουν το Αγρινιώτικο κοινό, προσφέροντας άφθονο γέλιο και κερδίζοντας το εγκάρδιο χειροκρότημα.

Οι συντελεστές της παράστασης:

Τα κείμενα, η σκηνοθεσία και η Μουσική Επιμέλεια είναι του Γιώργου Μακρή, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί επί σκηνής με τους Βασίλη Καμίτση, Γιάννη Παπαθανάση, Κατερίνα Στρατή και άλλους, ενώ πλαισιώνεται μουσικά με Κρητικούς, Ποντιακούς και άλλους παραδοσιακούς ήχους, και Ελληνικά Τραγούδια. Συμμετέχουν μέλη του Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών «Εύξεινος Πόντος» Μεταμόρφωσης.

Οι ιστοσελίδες του Agrinio365 Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) σας μεταφέρουν εικόνες από την παράσταση: