Η απώλεια που συγκλονίζει: Πέθανε η ηθοποιός Άννα Μέγα

Θρήνο στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση πως η ηθοποιός Άννα Μέγα άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πρωτομαγιάς στα 59 της χρόνια.

Ύστερα από μακρά μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, η Άννα Μέγα δεν κατάφερε βγει νικήτρια με την οικογένειά της θρηνεί την απώλεια της. Ο σύζυγός της και συγγραφέας, Βασίλης Ραΐσης έκανε γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Άννα Μέγα (Αννούλα) 30/10/1963 – 1/5/2022». Από φοιτητές ακόμα, φίλη, ερωμένη, συντρόφισσα, σύντροφος, παρτενέρ στην άγουρη και την λιγότερο άγουρη τέχνη μας, σύμβουλος, αδελφή. Τα τελευταία 15 χρόνια, όλα τούτα και η Γυναίκα μου. 5 χρόνια πριν, μπήκε ανάμεσά μας ο καρκίνος και μας έδεσε ακόμα πιο πολύ.

Στο Νοσοκομείο, την τελευταία μέρα που επικοινωνούσε, ήμασταν όλοι οι αγαπημένοι της πάνω από το κρεβάτι της και μιλούσαμε σιγά, να μην την ενοχλούμε.

«Τι λέτε;», μας ρωτάει. «Τίποτα αγάπη μου, απλά έχουμε πρόβλημα με την ασφάλεια του Νοσοκομείου επειδή είμαστε πολλοί σε ένα δωμάτιο». «Πείτε τους ότι θα φύγω εγώ» Και έφυγες ψυχή μου. Βράδυ πρωτομαγιάς.

Δεν ήθελες να σε κλαίω αγάπη μου, αλλά εγώ από εγωϊσμό κλαίω, εμένα λυπάμαι. Χωρίς την προσωπικότητά σου, την συντροφιά σου, το πνεύμα σου, την πελώρια αγάπη σου νιώθω ξαφνικά πιο φτωχός, νιώθω ανήμπορος.

Με όσα μου χάρισες όμως θα ξανασταθώ στα πόδια μου και θα σε περιέχω μέχρι να κλείσω τα δικά μου μάτια. Ο Βασίλης σου».

zappit.gr