Απών ήταν ο Alpha από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

Απών ήταν ο Alpha από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της, η οποία έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία καλλυντικών -με την οποία η Μενεγάκη συνεργάζεται πολλά χρόνια- με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. Μια εταιρεία, την οποία είχε διαφημίσει ακόμα και μέσα από την εκπομπή της ουκ ολίγες φορές.

Αν και ο Alpha έστειλε κάμερες να καλύψουν το γεγονός, αυτές αποχώρησαν πριν την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη για δηλώσεις, με την ίδια να καλείται να απαντήσει ως το προς πώς είδε την απουσία του καναλιού.

Η απάντησή της; Βιτριολική.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω», είπε στις κάμερες ρίχνοντας ευθείες βολές στον σταθμό που επί χρόνια συνεργαζόταν.

dailymedia.com.gr