Αποχώρηση Δημοσθένη Σιδηρόπουλου από την Προεδρία του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλ/νίας «Δημ. Ψαθάς»

Αποχώρηση Δημοσθένη Σιδηρόπουλου από την Προεδρία του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτρης Ψαθάς»

Στη δήλωσή του κάνει μία σύντομη αναφορά στα όσα κατάφερε από τη θέση του Προέδρου, ενώ παράλληλα αιτιολογεί και τους λόγους αποχώρησης μιας και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτώβρη με την παράταξη του Κώστα Πιστιόλα «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Με βαθιά αισθήματα ευθύνης αποχωρώ από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλ/νίας «Δημ. Ψαθάς» διότι έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να κάνω ένα βήμα μπροστά και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Κων/νου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν, ούτε καν στο ελάχιστο, να χρησιμοποιήσω ως εφαλτήριο για την επόμενη προσωπική μου επιλογή την δεύτερη οικογένειά μου, τον Σύλλογο Ποντίων Αιτωλ/νίας «Δημ. Ψαθάς» που υπηρέτησα με αφοσίωση και αυταπάρνηση.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο κάθε ένας έχει την επιλογή να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συμπολιτών του αρκεί να μην αφήνει πίσω του λανθασμένες εντυπώσεις. Αυτό βέβαια για να πραγματωθεί πρέπει να έχεις και το θάρρος να πορευτείς με αξιοπρέπεια, με ελευθερία κινήσεων και αυτή δεν είναι άλλη από το να μη έχεις στην φαρέτρα σου κάποιο «αξίωμα».

Ο κύβος ερρίφθη…

Ουδείς αναντικατάστατος, σεβόμενος την ιστορία και πορεία του Συλλόγου μας που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής, απαγκιστρώνομαι και πορεύομαι χωρίς βαρίδια για αυτή την επόμενη προσωπική μου επιλογή.

Εξ ’ αρχής είχα θέσει το όριο μέσα μου, όσον αφορά την ενασχόλησή μου με τα κοινά του Συλλόγου, ότι δεν θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για το επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Η θητεία του παρόντος διοικητικού συμβουλίου λήγει τον Σεπτέμβριο του 2024. Στον εναπομείναντα ένα (1) χρόνο επάξια οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουν το έργο που μαζί αρχίσαμε και είμαι βέβαιος ότι θα το φέρουν εις πέρας.

Ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλ/νίας «Δημ. Ψαθάς» που είχα την ύψιστη τιμή να είμαι πρόεδρος θα συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία και σε αυτό θα με βρει αρωγό και συμπαραστάτη.

Δεν μπορώ και δεν πρέπει να μείνω αμέτοχος, πρέπει να πάμε την πόλη μας το Αγρίνιο ψηλά για αυτό η τιμητική πρόσκληση στο πρόσωπο μου από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Πιστιόλα με βρίσκει στις επάλξεις για ένα καλύτερο αύριο που αξίζουν τα παιδιά μας».

 

Διαβάστε επίσης: Στη Ζάκυνθο το παγκόσμιο ρεκόρ καταγεγραμμένης ωοτοκίας για θαλάσσια χελώνα