Η αστείρευτη καλλιτεχνική ανησυχία του Αγρινιώτη Αριστοτέλη Πολονύφη

Η αστείρευτη καλλιτεχνική ανησυχία του Αγρινιώτη Αριστοτέλη Πολονύφη (Cover)

Άλλη μια εντυπωσιακή δουλειά από τον Αριστοτέλη Πολονύφη που δεν σταματά να μας εκπλήσσει θετικά με τις επιλογές του, είναι γεγονός.

Αυτή τη φορά και σε συνέχεια υλοποίησης της ιδέας του να παντρεύει μελωδίες ξένων επιτυχιών με στίχους ελληνικών τραγουδιών (όπως ήδη έχει ειπωθεί από τα sites του ομίλου «Agrinio365» Media Group ότι αναμέναμε) είναι ένα cover που η μελωδική του γραμμή είναι από την ξένη επιτυχία «Senorita» των Shawn Mendes & Camila Cabello, ντυμένο με τους υπέροχους στίχους του Λευτέρη Κιντάτου και τη φωνή του Κωνσταντίνου Αργυρού «ΑΘΗΝΑ».

Για άλλη μια φορά το αποτέλεσμα τον δικαιώνει -με το παραπάνω θα έλεγα εγώ και οι χιλιάδες θαυμαστές του εντός και εκτός Αγρινίου και Αιτωλοακαρνανίας- και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση, είναι κάποια Likes στα Social και κοινοποίηση στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Ένα μεγάλο μπράβο του για άλλη μια φορά, και περιμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία, του πρώτο του προσωπικού του single, όπου δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι εκεί κι αν θα μας εκπλήξει.


Γράφει ο Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr