Αστυνομία Ακαρνανίας: Την Τετάρτη στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ

Με μήνυμα-κάλεσμα στη σελίδα της στο Facebook η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας αναφέρεται στη διοργάνωση του Φιλικού Αγώνα Μπάσκετ Μπάσκετ μεταξύ των Ομάδων της Αστυνομίας Ακαρνανίας με την αντίστοιχη της Άρτας.

«Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα και την προσπάθεια των συναδέλφων μας. Πολλά συγχαρητήρια στην Ένωσή μας για την πρωτοβουλία. Η Αγάπη και η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο αποτελεί πυξίδα για όλους μας».

Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 28 Ιουνίου στις 19:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»

Τιμή Εισιτηρίου: 5 Ευρώ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κος. Χρήστος Μαυραγάνης μιλώντας στη «Σ» για αυτή τη φιλανθρωπική δράση αναφέρει:

«Ο αγώνας αυτός διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των δύο σωματίων και έχει ως σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον αγώνα, του οποίου το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, να διατεθούν σε συνάνθρωπό μας, για καλό σκοπό όπως προαναφέραμε.

Η πρωτοβουλία αναδεικνύει την φιλανθρωπική πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., χαρακτηριστικό που διέπει τους αστυνομικούς.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας Δημήτρη Αποτόρη, τις δύο ομάδες μπάσκετ, αυτή της Διεύθυνσης Αστυνομίας (Δ.Α.) Ακαρνανίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας (Δ.Α.) Άρτας. Αξίζει να τονίσουμε πως και οι δύο ομάδες είναι υψηλού επιπέδου, ενώ να αναφέρω πως η ομάδα της Ακαρνανίας κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Εργασιακό Πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί πριν λίγο καιρό στο Αγρίνιο.

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες του Αγρινίου, αλλά και την ευρύτερης περιοχής, ώστε με την παρουσία τους να δώσουν παλμό στην διοργάνωση, αλλά κυρίως να συνεφέρουν στον καλό σκοπό για τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση αυτή».

Κωνσταντίνος Χονδρός – Εφημερίδα «Συνείδηση»

 

Διαβάστε επίσης: Παναγρινιακός: Την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση για την Εκλογή νέου Δ.Σ.