Connect with us

Αγρίνιο

Αθανάσιος Αθανασόπουλος: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί για τη δωρεά στη μνήμη του

Ο Αθανάσιος Αθανασόπουλος «έφυγε» προ ημερών και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί για τη δωρεά στη μνήμη του.
Ο Αθανάσιος Αθανασόπουλος «έφυγε» προ ημερών και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί για τη δωρεά στη μνήμη του.

Ο Αθανάσιος Αθανασόπουλος «έφυγε» προ ημερών και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί για τη δωρεά στη μνήμη του.

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για τη γενναιόδωρη χρηματική δωρεά που πραγματοποιήθηκε εις μνήμην του αείμνηστου Αθανασίου Αθανασόπουλου.

«Με βαθιά συγκίνηση απευθύνουμε λόγια ευγνωμοσύνης προς την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους φίλους του, που πρόσφατα τον αποχαιρέτησαν στο Αγρίνιο, επιλέγοντας να τιμήσουν τη μνήμη του με έναν τρόπο που στηρίζει το χαμόγελο και την ελπίδα των παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Η προσφορά αυτή αποτελεί πολύτιμη συνεισφορά στο έργο μας και ζωντανή απόδειξη πως η αγάπη και η προσφορά συνεχίζουν να ζουν μέσα από τις πράξεις αλληλεγγύης».

Η ευχαριστήρια επιστολή από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητή κα. Αθανασοπούλου,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια και να σας ευχαριστήσουμε για την χρηματική δωρεά σας, εις μνήμην Αθανασόπουλου Αθανασίου.

Είστε συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας, ώστε κάθε παιδί και κάθε οικογένεια να έχει τη φροντίδα, τη στήριξη και την αξιοπρέπεια που αξίζει.

Η δική σας παρουσία και στήριξη μάς δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε με συνέπεια.

Εμείς θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί που ζει και μεγαλώνει στην Ελλάδα. Και ευχόμαστε να είστε πάντα μαζί μας σε αυτό το δύσκολο αλλά όμορφο ταξίδι.

Μαζί μπορούμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας, σε κάθε παιδί που εξαφανίζεται, σε κάθε παιδί που ζει στο όριο της φτώχειας ή βιώνει οποιαδήποτε μορφή βίας.

Θα σταθούμε δίπλα τους και δίπλα σε κάθε άλλο παιδί που κινδυνεύει — και θα δουλέψουμε σκληρά για να προλάβουμε πριν βρεθεί σε ανάγκη.

29 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» … χωρίς εσένα δεν γίνεται.

Σας ευχαριστούμε!»

 

Διαβάστε επίσης: Π.Ε.Α.Ε.Α. – Δ.Σ.Ε.: Η Δημοτική Αρχή Αγρινίου μας απέκλεισε από την εκδήλωση των «120»

Advertisement

Τελευταία νέα →