Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers» (Video)

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers»

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη στο «Πρω1νό» την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 και ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψε με αφορμή τους ελέγχους που πρόκειται να κάνει το Υπουργείο Ανάπτυξης να την ρωτήσει για τα χρήματα που κερδίζουν οι influencers από τα social media.

«Θέλω να σου πω ότι κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δε θέλω άλλο! Δεν πρόκειται να μιλήσω», απάντησε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου και εξήγησε:

«Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου. Οπότε αν θες να συζητήσουμε για οικονομικά να σου πω πόσα παίρνω στη σειρά. Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι».

«Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός», συμπλήρωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

 

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Οι δικαιούχοι της περιουσίας της (Video)