Αύριο στην εκπομπή «Ραντεβού με το Γιατρό» στον Antenna Star o Δημ. Ξηρομέρου, Γ. Τριανταφυλλάκης

«Ραντεβού με το Γιατρό»: Στην εκπομπή του Σαββάτου, 23 Ιανουαρίου 2021, ζωντανά στο Ραδιόφωνο του Antenna Star 103.5, στις 10:00 το πρωί, ο γενικός οικογενειακός γιατρός, Διευθυντής Ε.Σ.Υ., υπεύθυνος της 3ης ΤΟ.Μ.Υ. Αγρινίου, κ. Κωνσταντίνος Ποσονίδης, θα φιλοξενήσει ζωντανά στο στούντιο τον Γιάννη Τριανταφυλάκη, Δήμαρχο Ξηρομέρου, Ιατρό Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής Επιμελητής Α’ Ε.Σ.Υ. του Κ.Υ. Αστακού και υποψήφιο Διδάκτορα Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Η πανδημία του SARS COV-2 έφερε στο προσκήνιο την υγεία ως το υπέρτατο αγαθό μιας κοινωνίας. Το σύστημα ύδρευσης και η ποιότητα του νερού καθώς και η ορθή διαχείριση των υγρών και στερεών αποβλήτων, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα την υγεία μιας κοινωνίας. Φαίνεται πως εν έτη 2021 το αγαθό αυτό και οι υπηρεσίες που πρέπει να παρέχει παρέχει ένας δήμος στους κατοίκους μιας περιοχής δεν είναι δεδομένα.

Η διπλή ιδιότητα του καλεσμένου μας στην αυριανή εκπομπή τον καθιστά τον πλέον κατάλληλο για μία συζήτηση πάνω στα θέματα αυτά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας της εκπομπής για ερωτήσεις: 26410 33335 και 26410 33336

E-mail για ερωτήσεις: [email protected]

-Εμπιστευόμαστε τους Επαγγελματίες Υγείας-