Αυτή είναι η Ελληνίδα καλλονή – σύντροφος του Gerard Butler

Την καρδιά του Gerard Butler έχει κλέψει από ότι φαίνεται Ελληνίδα καλλονή με την οποία περνάει χαλαρές στιγμές στην Νίκαια της Γαλλίας τις τελευταίες ημέρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

2020, July Monaco My God. Flawed. Imperfect. #gerardbutler #god #sexy @gerardbutler Sexy Scot, British Babe My sexiest man alive????????? @sofiaharmanda Since the newspapers are printing these… Gerry & Sofia in Monaco

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GerardButler.MyGod (@gerardbutler.mygod) στις

Οι δύο είχαν ξεκινήσει το ειδύλλιο τους το 2019 όμως τελείωσε απότομα όταν ο ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στην πρώην σύντροφό του Morgan Brown με την οποία διατηρούσε σχέση από το 2014 μέχρι και το 2016.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

90s babe ? @zuhaswimline

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O F I A (@sofiaharmanda) στις

Ωστόσο η επιστροφή δεν κράτησε πολύ, αφού λίγους μήνες αργότερα χώρισαν οριστικά. Το ταξίδι του στην Ελλάδα για την συμμετοχή του ως λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη φαίνεται να ήταν η αφορμή ο ηθοποιός και η Σοφία να έρθουν και πάλι κοντά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι μέρες αυτές ολοένα και περισσότερο καταδεικνύουν την ανάγκη να περάσουμε από το ‘’εγώ’’ στο ‘’εμείς’’’. Από την ατομική ευθύνη στην συλλογική. Κάνοντας αυτο πράξη είμαι πολύ ευτυχισμένη με την ευκαιρία που μου δίνεται ως αρωγός για την υποστήριξη του @keepea_orizontes για παιδιά με ειδικές ανάγκες . Im so happy to be given the opportunity to support @keepea_orizontes ,a non profit Greek organisation who aids children with special needs. Helping others in these difficult times is the best gift to humanity??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O F I A (@sofiaharmanda) στις

Μαζί τους στην Νίκαια βρέθηκε ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό του φωτογραφίες του ζευγαριού και στιγμές όπως αυτή με τον Gerard να ξαπλωμένο στην αγκαλιά του μοντέλου και τους δύο επάνω σε jet ski στην θάλασσα.

Must