«Αυτή η νύχτα μένει»: Νέο τρέιλερ με Β. Μπισμπίκη στο Μεσολόγγι και τραγούδι Μπ. Στόκα (Video)

«Αυτή η νύχτα μένει…» και άλλες έξι μέχρι την πρεμιέρα της σειράς που όλοι περιμένουν στον Alpha. Στο μεταξύ, νέα teaser που βγαίνουν στον αέρα αυξάνουν περαιτέρω την αναμονή, καθώς έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο teaser για το Αυτή η νύχτα μένει που κυκλοφορεί σήμερα, βλέπουμε τον Βασίλη Μπισπίκη σε ένα εντυπωσιακό πλάνο να οδηγεί με τη μηχανή. Πρόκειται για το γύρισμα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μεσολόγγι. Την ίδια στιγμή, ακούμε τον Μπάμπη Στόκα σε μια υπέροχη επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας Μια ζωή μέσα στους δρόμους, την οποία είχε ερμηνεύσει αρχικά ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Το «Όνειρο» ανοίγει τις πόρτες στους θαμώνες του, όλους εκείνους που θέλουν να βγάλουν το «κοστούμι» της ημέρας, να πετάξουν την ταυτότητα που τους βαραίνει και απελευθερωμένοι να βουτήξουν στη νύχτα.

Εκεί συναντώνται άνθρωποι από διαφορετικούς κόσμους. Άνθρωποι που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία θέλοντας να ξεφύγουν από τη μοίρα τους.

Μυστικά αποκαλύπτονται και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και βίαιες. Δύο άντρες, βαθιά πληγωμένοι, έρχονται αντιμέτωποι και όλα γύρω τους γκρεμίζονται, ενώ παράλληλα ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται από τις στάχτες.

«Αυτή η νύχτα μένει», η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha, από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 22:40 έρχεται να αλλάξει τις νύχτες μας.