Αυτοκινητοπομπή κατά της Π.Ο.Α.Υ. στον Δήμο Ξηρομέρου (Photos)

Σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου 2021, κάτοικοι της περιοχής του Ξηρομέρου προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας με τα αυτοκίνητά τους στην περιοχή της “Βελά”, στον δρόμο Αστακός – Μύτικας, μία περιοχή ιδιαιτέρου Φυσικού Κάλλους.

Η συγκέντρωση γίνεται μετά από απόφαση της επιτροπής αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, έχοντας και την στήριξη του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, της προέδρου κοινότητας Αστακού  κας Αρετής Γριτσίπη, του προέδρου της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτη Χολή, του πρόεδρου του συλλόγου Χοβολιωτών Αστακού Γιώργου Βασίλα, και λαμβανομένου υπόψη ότι μέχρι σήμερα κανένας από τους αρμόδιους δεν έχει ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα, για την κοινή απόφαση της χωροθέτησης με την τοπική κοινωνία.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι που λαμβάνουν μέρος στην ελάχιστη αυτή συμβολική διαμαρτυρία, απαιτούν και δηλώνουν ότι θα υπερασπιστούν το μέλλον του τόπου και των παιδιών τους.
Η πορεία έγινε με τα οχήματα καθώς η χώρα διανύει την επέλαση του κορωνοϊού. Με όλους να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.

xiromeronews.blogspot.com