Τα αυτονόητα των ημερών… δεν είναι καθόλου αυτονόητα

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της εστίασης στο Αγρίνιο, ο οποίος όπως αποδεικνύεται, όχι μόνο υπερασπίζεται με πράξεις τις απόψεις και τις θέσεις του, αλλά ακόμα και στα δύσκολα αποδεικνύει, πως τιμάει τον κλάδο του κατά τον καλύτερο τρόπο.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό, καθώς και στον λογαριασμό του εστιατορίου του στα social media αναφέρει, ότι αναβάλλει την επανέναρξή του ενημερώνοντας την τοπική κοινωνία ότι αυτό…

…«θα παραμείνει κλειστό λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε εργαζόμενο. Η χαρά της επανεκκίνησης και η προσμονή μας να σας εξυπηρετήσουμε αναβάλετε. Από την αρχή της πανδημίας τηρούμε τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα με συνέπεια μα δυστυχώς αποδεικνύετε για άλλη μια φορά ότι ο κίνδυνος ελλοχεύει. Δυστυχώς έτυχε σε εμάς και μας στεναχωρεί παρά πολύ. […]

Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες και η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Παράλληλα, η εταιρία έχει ενημερώσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους και έχει φροντίσει να υποβληθούν όλοι σε τεστ για COVID 19 και ευτυχώς είναι όλοι αρνητικοί.

Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς, θα επιστρέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Μετά από έξι μήνες με κατεβασμένα τα ρολά ένας επαγγελματίας της πόλης, κάνει αυτό που μεγάλη αλυσίδα η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή μας σε παρόμοια περίπτωση τον περασμένο Οκτώβριο δεν τόλμησε να πραγματοποιήσει.

Να που μερικές φορές τα αυτονόητα, δεν είναι καθόλου αυτονόητα και οι άνθρωποι που αποδεικνύουν με τις πράξεις ότι τα υπηρετούν την χρειάζονται τη καλή μας κουβέντα, αλλά και τη στήριξη μας.


Λ. Τηλιγάδας
«Αgrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr