Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την επίθεση με μαχαίρι στην Ναύπακτο (Video)

Ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας στην χθεσινή δολοφονική επίθεση στην Ναύπακτο, μίλησε στο npress για όσα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ο μάρτυρας εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί για να παραλάβει κάποια πράγματα. Ο δράστης μπήκε μέσα στο μαγαζί και κατευθύνθηκε προς το θύμα, χωρίς να αντιληφθεί πως υπήρχε και άλλος άνθρωπος εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα.

Όταν πλησίασε το θύμα, το αγκάλιασε σε σημείο που το θύμα πρέπει να το θεώρησε «φιλικό» άγγιγμα. Αμέσως όμως από το άλλο του χέρι, έβγαλε ένα μαχαίρι και αστραπιαία, άρχισε να το καρφώνει στην πλαϊνή πλευρά του κεφαλιού στο θύμα.

Ο μάρτυρας μας είπε πως είδε να καρφώνει δύο φορές το 20 εκατοστών μαχαίρι στην πλαϊνή πλευρά του λαιμού και κεφαλιού και αμέσως έτρεξε έξω από το μαγαζί να καλέσει σε βοήθεια.

Τότε όμως διαπίστωσε πως δεν υπήρχε κανείς αφου λόγω των μέτρων δεν υπήρχε κίνηση εκείνη την ώρα. Γυρίζοντας προς το μαγαζί, είδε τον δράστη να βγαίνει και να κατευθύνεται πεζός προς την πλευρά της εισόδου του 1ου Γυμνασίου.

Αργότερα έγινε γνωστό πως πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του για να μετακινηθεί από την Ερατεινή στην Ναύπακτο και όχι την μηχανή του.

Μπαίνοντας μέσα ξανά στο κατάστημα, είδε τον επαγγελματία όρθιο και να κατευθύνεται προς το γραφείο για να καλέσει για βοήθεια. «Να καλέσω ασθενοφόρο; Θες να καλέσω την μάνα σου;» του είπε ο μάρτυρας σαστισμένος από το θέαμα.

«Όχι, πάρε τον Αντώνη» του είπε, όταν προσπαθούσε να καλέσει μόνος του αλλά δεν τα κατάφερε».

Αμέσως μετά, έπεσε αναίσθητος στο έδαφος. Ο μάρτυρας τότε κάλεσε την μητέρα του και κατόπιν ασθενοφόρο.

Το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως σε 10 λεπτά με το θύμα να είναι αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος. «Είχε πέσει από την πλευρά που τον χτύπησε και ίσως αυτό να βοήθησε να μην ξαιματώσει» μας είπε ο μάρτυρας.

«Αφού πήραν το θύμα, είδε στο έδαφος πάρα πολύ αίμα» μας είπε εμφανώς τρομοκρατημένος.

Ο δράστης φαίνεται πως απειλούσε το θύμα εδώ και καιρό, λόγω της παραφροσύνης που είχε πάθει με γνωστή κοπέλα του θύματος.

npress.gr

Διαβάστε αναλυτικά για την επίθεση εδώ και εδώ.