Αυξημένη η κίνηση στην Αμφιλοχία – Κλειστή η παράκαμψη της Αμβρακίας (Video – Photos)

Αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση των αυτοκινήτων στην Αμφιλοχία μιας και η παράκαμψη της Αμβρακίας είναι κλειστή λόγω εργασιών στο οδόστρωμα.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή των εκδρομέων γίνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Άκτιο – Αμβρακία, από την χ/θ 31+500 έως την χ/θ 48+940, για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής αντιολισθηρού τάπητα, στα πλαίσια κατασκευής του έργου: «Υπολειπόμενες εργασίες για την κατασκευή της οδικής σύνδεσης της περιοχής Ακτίου με το Δυτικό Άξονα Βορρά – Νότου».

Πιο συγκεκριμένα η απόφαση της Αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας προβλέπει

  • Τον αποκλεισμό, του δεξιού κλάδου εισόδου, του κυκλικού κόμβου Κ8 στην χ/θ 31+500, του τμήματος του νέου αυτοκινητοδρόμου σύνδεσης της περιοχής Ακτίου με τον Δυτικό Άξονα  Βορρά – Νότου (παράκαμψη Αμφιλοχίας) και την διακοπή  της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων με κατεύθυνση από Βόνιτσα προς Ιόνια Οδό για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής αντιολισθηρού τάπητα και διαγράμμισης του οδοστρώματος.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Βόνιτσα προς Ιόνια Οδό θα διεξάγεται μέσω των υφιστάμενων Εθνικών Οδών Αμφιλοχίας – Λευκάδας και Αντιρρίου – Ιωαννίνων.
  • Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 29.05.2023  έως την Παρασκευή 16.06.2023. 

Δείτε βίντεο και εικόνες από την Αμφιλοχία:

Video & Photo Credits: karvasaras.gr

 

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Άκτιο – Αμβρακία | Εργασίες κατασκευής αντιολισθηρού τάπητα