Στην Αβώρανη ο Νεκτάριος Φαρμάκης – Υποχώρησε τμήμα του αντιπλημμυρικού (Photos)

Με ανάρτηση  στο facebook ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Μαυρομάτης έκανε γνωστό ότι τμήμα του αντιπλημμυρικού στην Αβώρανη υποχώρησε, και ότι σήμερα οι τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας βρίσκονται στην περιοχή τονίζοντας ότι το έργο θα αποκατασταθεί χωρίς να επιβαρυνθεί η περιφέρεια. Ο κ. Μαυρομάτης μίλησε για τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την κλιματική αλλαγή που δεν επιτρέπει να εφησυχάζουμε.

 

 

Από την σημερινή επίσκεψη στην Ερμιτσα του Περιφερειάρχη Nektarios Farmakis
με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας κ.Μασικα .
Ζήτησε άμεση αποκατάσταση των φθορών όπως επίσης να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες εσωτερικά του ποταμού και την επιτάχυνση των διαδικασιών για την Μελέτη που θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα

Από συμπολίτη μας πληροφορήθηκα την υποχώρηση τμήματος αντιπλημμυρικου στην περιοχή της Αβωρανης. Άμεσα ενημέρωσα τον Περιφερειάρχη και τις τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας και αύριο θα είμαστε επιτόπου για αυτοψία. Η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί άμεσα χωρίς επιβάρυνση της ΠΔΕ. Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα έλεγχος σε ολη την έκταση του αντιπλημμυρικου και αναλόγως των αποτελεσμάτων του ελέγχου θα ληφθούν τα αντίστοιχα μέτρα.Η κλιματική αλλαγή και τα έντονα φαινόμενα είναι εδώ και μας θυμίζουν ότι δεν πρέπει να εφησυχαζουμε.

Thanasis Maurommatis