Η Δ. Αβράμπου στον Antenna Star για τη Φλόγα της Αγάπης και του Εθελοντισμού (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Μαζί…» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου κ. Δήμητρα Αβράμπου με αφορμή τη συμμετοχή του Συλλόγου και του Δήμου Αγρινίου στην 19 Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η κ. Αβράμπου αναφέρθηκε στη «Φλόγα της Αγάπης» και του εθελοντισμού η οποία σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα περάσει από το Αγρίνιο στο Δημοτικό Πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία) στην Οδό Καλλέργη σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου και με μοτοπορεία θα φτάσει στα γραφεία του Συλλόγου μετά τις 19:20 στην Οδό Δ. Βότση 9. λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «η πορεία της Φλόγας συμβολίζει την ανιδιοτελή προσφορά και την αγάπη που διαπνέει την εθελοντική αιμοδοσία».

Στην ίδια συνέντευξη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την απώλεια του Δημήτρη Παπανικολάου ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες δράσεις του Συλλόγου σε σχολεία της περιοχής αλλά και την αιμοδοσία που θα λάβει χώρα στις 20 Οκτωβρίου και στην οποία θα συμμετέχουν Αστυνομικοί και Δικαστικοί Υπάλληλοι.

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Αβράμπου στον Antenna Star 103.5: