Αχαΐα: Δύο γάμοι που θα μείνουν… αξέχαστοι

Δύο επεισοδιακοί γάμοι έλαβαν χώρα στο Νομό Αχαΐας τις τελευταίες μέρες.

Αρχικά, κόντρα στα μέτρα για τον κορωνοϊό αποφάσισε να πάει μία οικογένεια στην Κάτω Αχαΐα με αποτέλεσμα από το γαμήλιο γλέντι να καταλήξουν στο αυτόφωρο.

Το ζευγάρι αντί να καλέσει 100 άτομα στο γάμου του, κάλεσε 450 με αποτέλεσμα η Αστυνομία να απαντήσει με πρόστιμο 3.000 ευρώ και κίνηση διαδικασίας αυτοφώρου για τον πεθερό.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου εξελισσόταν το γαμήλιο γλέντι μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και αφού διπίστωσαν ότι οι καλεσμένοι είχαν στην κυριολεξία γεμίσει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της κατοικίας και χωρίς να υπάρχουν, εκτός του συνωστισμού, τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό, βεβαίωσαν τις παραβάσεις και συνέλαβαν τον πεθερό.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, επέβαλλαν στον παραβάτη πρόστιμο 3.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων.

 

Γαμήλιο ξύλο

Στα χέρια ήρθαν οι συγγενείς ενός ζευγαριού σε ορεινό χωριό της Πάτρας.

Οι συγγενείς του γαμπρού και της νύφης επιδόθηκαν σε αγώνα ξύλου μια μέρα πριν το γάμο των δικών τους ανθρώπων.

Η κατάσταση ξέφυγε τόσο, που την επομένη, το ζευγάρι συνοδεύτηκε στην εκκλησία από ομάδες της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομίας, προκειμένου να μην υπάρξουν νέα ευτράπελα.

Ορεινά της Αχαΐας. τα σόγια ήρθαν στα χέρια μια μέρα πριν το γάμο. οι αιτίες δεν έγιναν γνωστές. η αστυνομία κλήθηκε από το ζευγάρι ώστε ο συγγενείς των δύο πλευρών, να μη ξανά συναντηθούν και γίνουν επεισόδια.

Ομάδα της Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομίας συνόδευσε το ζευγάρι στην Πάτρα.

in.gr