Αχαΐα: Γέννησε και πέθανε λίγες εβδομάδες μετά…

Η άτυχη γυναίκα έγινε μητέρα μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Οι αποκαλύψεις προκαλούν θλίψη στην Αχαΐα και όχι μόνο…

Συγκινεί για μια ακόμη φορά η μαία από τα Γιουλέικα δυτικής Αχαΐας. Με αφορμή την απώλεια της γυναίκας που έσβησε λίγες εβδομάδες αφού έφερε στον κόσμο το μωράκι της, προχωράει σε μια νέα κατάθεση ψυχής: «Το πιο όμορφο που γνώρισα ποτέ ήταν το δικό σου…

Η πιο δυνατή ψυχή ήταν η δική σου. Και τώρα διάλεξες να ταξιδέψεις για εκεί που πραγματικά σου αξίζει να είσαι. Ένας άγγελος πια θα είναι δίπλα στο 3 μηνών παιδάκι σου. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για όσα μου έμαθες. Σε είδα στα καλύτερά σου, στην πιο όμορφη και ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου. Κλάψαμε μαζί γελάσαμε μαζί. Και τώρα η είδηση της φυγής σου με πάγωσε. Καλό παράδεισο στην πιο δυνατή έγκυο του κόσμου», είναι το τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας για τη Μαρία.

Η 39χρονη μητέρα έφυγε από τη ζωή λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού της, χτυπημένη από καρκίνο. Η ιστορία της συγκλονιστική: Από τη Μακεδονία απ’ όπου καταγόταν, εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Αίγιο και ήταν πραγματικά ένα πρόσωπο «χαρά της ζωής», όπως λένε οι φίλοι της που θρηνούν το χαμό της.

Ασχολήθηκε και με το θέατρο, μιας και ήταν μέλος της ομάδας της Θεατρικής Έκφρασης Αιγίου (Θ.Ε.Α.) με αξέχαστες ερμηνείες. Όλοι μιλούν για μια κοπέλα ζωντανή, χαρούμενη, υπέροχη φίλη και πάντα χαμογελαστή.

Μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, η χαρά της μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο ήταν απερίγραπτη, όταν για τέταρτη φορά έμεινε έγκυος. Όμως, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συγκεκριμένα στον 4ο μήνα κύησης, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Παρά τις αντιξοότητες κι ενώ ήδη είχε ξεκινήσει χημειοθεραπείες, κατάφερε τον περασμένο Ιούλιο και έφερε στον κόσμο το μονάκριβο αγοράκι της. Δυστυχώς όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και έτσι λίγες εβδομάδες μετά έφυγε από τη ζωή.

tempo24.news