ΑΧΕΠΑ: Κατέληξε γιατρός που είχε πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας

Κατέληξε χθες διασωληνωμένος με κοροναϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ γιατρός που δεν είχε εμβολιαστεί και είχε πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Voria.gr

Ο 54χρονος γενικός γιατρός ήταν τοποθετημένος στο περιφερειακό ιατρείο Γερακαρούς, που υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Ζαγκλιβερίου του δήμου Λαγκαδά.

Παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού ηλικίας 7 ετών πρωτοστάτησε όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν στις κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των υγειονομικών για τον covid 19.

Μάλιστα από την 1η Σεπτεμβρίου του 2021 βρίσκονταν σε αναστολή από την εργασία του, καθώς δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο 54χρονος νόσησε όμως από τον ιό κι έτσι τις προηγούμενες ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Διασωληνώθηκε ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον κορωνοϊό. Χθες άφησε την τελευταία του πνοή γεμίζοντας με πόνο την οικογένεια του αλλά και τους οικείους του.

Η είδηση του θανάτου όμως του 54χρονου σκόρπισε θλίψη και στην δημοτική ενότητας της Γερακαρούς, καθώς από νωρίς το πρωί κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν στο ιατρείο προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι η ανάψουν ένα καντηλάκι στην μνήμη του 54χρονου.

in.gr