Μπάσκετ: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός και… τηλεθέασης η Ε.Ρ.Τ.3 με υψηλά ποσοστά!

Ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας του Ελληνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που διεξήχθη την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024, έλαβε χώρα στην Ε.Ρ.Τ.3. και σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, αγγίζοντας κορυφές.

Συγκεκριμένα:

Δυναμικό Κοινό: Ο αγώνας σημείωσε μέσο όρο 32,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο τελευταίο τέταρτο (23:15 – 23:30) εκτοξεύτηκε στο 40,9%, κατακτώντας την κορυφή στην τηλεθέαση για την ζώνη του.

Γενικό Σύνολο: Στο γενικό σύνολο, ο μέσος όρος τηλεθέασης του αγώνα άγγιξε το 27,2%, καταδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ε.Ρ.Τ.3, χάρη στην υψηλή τηλεθέαση του αγώνα, βρέθηκε στην κορυφή των πινάκων τηλεθέασης για την συγκεκριμένη βραδιά.

Παρ’ ό,τι η Ε.Ρ.Τ.1 μετέδιδε ταυτόχρονα το εναρκτήριο παιχνίδι του Euro  2024, ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σκωτία, δεν κατάφερε να αγγίξει τα νούμερα του Μπάσκετ.

Το ματς του Ποδοσφαίρου σημείωσε μέσο όρο 16,1% στο δυναμικό και 13,7% στο γενικό.

Εν κατακλείδι, ο Τελικός Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός αποτέλεσε ένα τηλεοπτικό γεγονός, προσελκύοντας εκατομμύρια τηλεθεατές στις οθόνες τους και χαρίζοντας στην Ε.Ρ.Τ.3 μια αξιοσημείωτη νίκη στην μάχη της τηλεθέασης.

 

Διαβάστε επίσης: «My Style Rocks»: Νικήτρια η Νικολίνα Νικολούζου! (Video)