Νέα δριμεία επίθεση Καζαντζή κατά Παπαναστασίου , στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου

3c125675-e9e2-4907-9087-cb84dee462a4

 

Σε νέα δριμεία επίθεση προχώρησε απόψε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, κατά του δημάρχου Γ.Παπαναστασίου , ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Καζαντζής , καθισμένος  στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Μάλιστα ο κ. Καζαντζής εκτός από τις πολιτικές κατηγορίες και προκειμένου να τεκμηριώσει τον παρεμποδισμό  του από την άσκηση των   αρμοδιοτήτων του είπε πως είχε προτείνει να αγορασθεί μια υδροφόρα για τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας και για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και αντί αυτής αγοράσθηκαν ζαρντινιέρες .
Κατά τα άλλα μέσα σε ένα έντονο φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα,για τον ίδιον, ο κ.Καζαντζής υποστήριξε πως την θέση του αντιδημάρχου δεν του την έδωσε ο δήμαρχος αλλά ο λαός του Αγρινίου που τον εξέλεξε πρώτο δημοτικό σύμβουλο με διαφορά .

<<Δεν ζήτησα ποτέ από τον Παπαναστασίου καμία καρέκλα. Έχει το δικαίωμα να αλλάζει τους Αντιδημάρχους, αλλά ουσιαστικά ενήργησε αντίθετα με την βούληση του κόσμου. Ο Παπαναστασίου με την ενέργεια αυτή δείχνει την «γνώση» του στον Καλλικράτη, αλλά και την παρορμητικότητα της ενέργειάς του

Διάγω με αξιοπρέπεια το βίο μου στα κοινά. Προσβλήθηκα ουκ ολίγες φορές»είπε μεταξύ άλλων ενώ σχολιάζοντας την απουσία του δημάρχου την ώρα της ομιλίας του είπε:«κρύψου όσο θέλεις, κρύψου σπίτι σου, στην τουαλέτα, στο γραφείο σου. Θα είμαι εδώ»