Νίκος Καζαντζής: Ο δήμαρχος τρέχει πίσω από τις εξελίξεις για την σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια οδό

15327621_908306252645803_48410353_n

 Όσον αφορά τις σημερινές θέσεις του Δημάρχου Αγρινίου για σύνδεση του Δήμου Αγρινίου με την Ιόνια Οδό είναι και όψιμες και πρόχειρες.

     Ίσως τώρα, συναισθανόμενος την ευθύνη του για το θέμα αυτό και φοβούμενος την αντίδραση των συμπολιτών μας υποστηρίζει άλλη θέση. Εξάλλου είναι υποχρεωμένος προς τούτο ως Δήμαρχος της πόλης.

    Όμως, ως Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτ/νίας, το έτος 2004, όταν ήταν προ των πυλών τα έργα στην περιοχή μας, η θέση του ήταν ότι η σύνδεση του Αγρινίου έπρεπε να γίνεται από την σημερινή όδευση, δηλαδή  από την Θέση  Μπάγια και από την Θέση Κουβαρά και ότι  προκειμένου να εξυπηρετούνται οι Αγρινιώτες θα έπρεπε απλά να γίνει και δεύτερη λωρίδα ανά κατεύθυνση, στον ίδιο δρόμο που υπάρχει και σήμερα.

     Στο σημερινό δημοτικό Συμβούλιο της 5-12-2016, όπως του είχα υποσχεθεί από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, του έδωσα και εγγράφως όσα είχε υποστηρίξει επίσημα ως Πρόεδρος του ΤΕΕ για την πόλη του.  

    Εκτός από το ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπολίτες του πρέπει να αναγνωρίσει και το μεγάλο του ατόπημα, το οποίο έγινε διότι τότε δεν γνώριζε ότι θα βρίσκονταν στην σημερινή θέση και φυσικά δεν τον είχε απασχολήσει τόσο σοβαρά το θέμα της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.

    Σήμερα τρέχει πίσω από τις εξελίξεις για να τις προλάβει.

    Αν, για κάποιον λόγο, συμβεί στο μέλλον, να υπάρξουν πόροι και χρηματοδοτήσεις, ώστε να γίνει η πολυπόθητη σύνδεση της πόλης μας, με την Ανάπτυξη, αυτό θα είναι μετά από πολύ μεγάλη διεκδίκηση όλων των φορέων και των παραγόντων της πόλης.

     Μέχρι τότε ας ευχηθούμε οι σημερινές θέσεις του Δημάρχου να μην είναι πάλι άκαιρες και άστοχες.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ