Νίκος Καραπάνος:«Προτεραιότητα για όλους η εξυπηρέτηση των δημοτών»

67caf8a8-ccf2-45f1-a468-369ba741b4e4

 

  «Η καλή συνεργασία μεταξύ της δημοτικής αρχής και εργαζομένων, είναι αυτή που όχι μόνο μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, αλλά ταυτόχρονα έχει άμεσο αντίκτυπο στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας» επεσήμανε κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος.

  Όπως είπε, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο δήμος καθημερινά, έχουν πλέον καταιγιστικούς ρυθμούς και οφείλονται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στην γενικότερη δυσμενή οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Ωστόσο, σ’ αυτό το διαρκή αγώνα, η συνεργασία και η συνεννόηση μπορεί να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε ο Νίκος Καραπάνος, το εγχείρημα της μεταφοράς και συστέγασης όλων των υπηρεσιών του δήμου σε ένα κτίριο,  αποδεικνύεται ότι υπήρξε εύστοχη πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, η οποία παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε αρχικά, πλέον αποδεικνύεται λειτουργική κυρίως προς όφελος των δημοτών.

   Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, ευχήθηκε στους εργαζομένους να έχουν μια καλή και αποδοτική χρονιά, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος έχει ανάγκη την δυναμική παρουσία όλων.