Connect with us

Media-Lifestyle

Χρήστος Μοίρας: Η συγκινητική ανάρτηση του Πενταλοφιώτη και το νέο (τηλεοπτικό) ξεκίνημα!

Ο Πενταλοφιώτης Chef Χρήστος Μοίρας έκανε μόλις τώρα μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή το τέλος του «Breakfast@Star».
Ο Πενταλοφιώτης Chef Χρήστος Μοίρας έκανε μόλις τώρα μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή το τέλος του «Breakfast@Star».

Ο Πενταλοφιώτης Chef Χρήστος Μοίρας έκανε μόλις τώρα μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή το τέλος του «Breakfast@Star».

«Καλό καλοκαίρι

Μια ωραία τηλεοπτική σεζόν τελείωσε, με ωραίες εμπειριες και πολύ ωραίες στιγμές!!

Μεγάλο ευχαριστώ: κυρίως στον κόσμο που με έβλεπε και μας στήριξε, στο Star και στο breakfast, στο on air παρεάκι, στο μακιγιάζ που μας έσωζε όταν δεν είχαμε κοιμηθεί καλά, στο ενδυματολογικό για τα ωραία ρούχα, στην παραγωγή για τη μαγειρική όπως και σε όλα τα παιδιά της παραγωγής που τρέχανε όλη μέρα για να καταφέρουμε να δείξουμε τη δουλειά μας!!»

Μετά από μία τηλεοπτική σεζόν στην πρωινή ζώνη του Star Channel ο Χρήστος Μοίρας ήρθε σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 και από Δευτέρα, 7 Ιουλίου θα είναι στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Καλοκαίρι Παρέα».

Μπορεί να μην είχε κερδίσει το περσινό «MasterChef» όμως έκανε τη διαφορά και δικαιολογημένα τα στελέχη του καναλιού του πρότειναν να αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής.

Τώρα όμως ήρθε μια νέα πρόταση που σε κάθε περίπτωση μπορεί να έχει προοπτική για κάτι ακόμη καλύτερο στη συνέχεια αφού εκτός από καλός Chef είναι προσωπικότητα που μπορεί να σταθεί επάξια σε διάφορα τηλεοπτικά project.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

 

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Νικολούλη: To «ευχαριστώ» της Πυργιώτισσας και η επιστροφή στο Mega για την 31η σεζόν

Advertisement

Τελευταία νέα →