Το δείπνο παικτών της Ξάνθης πριν τα μπαράζ με τον Παναιτωλικό

Μετά το νικηφόρο τελευταίο παιχνίδι… επιβίωσης της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό, οι ξένοι παίκτες απόλαυσαν μερικές στιγμές χαλάρωσης μετά την ένταση του παιχνιδιού και γενικότερα των τελευταίων ημερών.

Όλο το προηγούμενο διάστημα που η εστίαση ήταν κλειστή αλλά και εξαιτίας των υποχρεώσεων της ομάδας, δεν είχε κανείς την ευκαιρία για μια τέτοια «απόλαυση».

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, πρόκειται για τους Πολ Ίτσο, Τζόσουα Μπριλάντε, Ράντι Βόλτες και Μάθιου Τζούρμαν, και ενδεχομένως κάποιους ακόμα που δεν διακρίνονται καθαρά, συνοδευόμενοι από τις συζύγους ή κοπέλες τους (όσοι φυσικά διαθέτουν).

Να τονιστεί πως οι μέρες περνούν και μετά την σημερινή επικύρωση της βαθμολογίας στη Super League 1 όλοι μετρούν αντίστροφα για τους δύο αγώνες διαβάθμισης ανάμεσα στην ομάδα της Ξάνθης και σε εκείνη του Παναιτωλικού. Η κληρωτίδα θα κρίνει το που θα γίνει το πρώτο παιχνίδι και που το δεύτερο.

Τηλεοπτικά αναμένεται να υπάρξει απόλυτη ισορροπία καθώς τον εντός έδρα αγώνα της Ξάνθης θα το δείξει η Ε.Ρ.Τ. και τον εντός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού η Nova.

Με πληροφορίες από Τριαντάφυλλο Αραμπατζή – thrakisports.gr