Η Demi Lovato κάνει σχέδια γάμου και αποκάλυψε μια λεπτομέρεια για το νυφικό της

Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως είναι η Demi Lovato. Η διάσημη τραγουδίστρια βρήκε την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο του Max Ehrich, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε πριν από λίγους μήνες. Όπως όλα δείχνουν όμως, το ζευγάρι θα επισημοποιήσει τη σχέση του και με την τέλεση ενός γάμου.

Μιλώντας στο Popcrush η σταρ δήλωσε ότι έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει για νυφικό φόρεμα ωστόσο εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία του νέου κορωνοϊού,  δεν μπορούν να οργανώσουν το γάμο τους.

Η 28χρονη τραγουδίστρια συμπλήρωσε πως από τη μια μεριά θα προτιμούσε ο γάμος της να γίνει στα κρυφά επειδή η ζωή της είναι συνέχεια εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας. Από την άλλη όμως, θέλει να το γιορτάσει μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της, κάτι βέβαια που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν τελειώσει η πανδημία, αφού δεν θα ήταν ασφαλές. Μάλιστα δεν απέκλεισε το γεγονός να παντρευτούν κρυφά με τον αγαπημένο της και στη συνέχεια, όταν πια δεν θα υπάρχει η πανδημία, να γιορτάσουν το γάμο τους με ένα γλέντι.

marieclaire.gr