Δεν εγκρίθηκε πάλι η προκήρυξη της Super League – «Όχι» από Παναιτωλικό

Ούτε τη Δευτέρα 26/7 εγκρίθηκε η προκήρυξη του νέου Πρωταθλήματος της Super League λόγω τηλεοπτικών. Μόνο ο Π.Α.Ο.Κ. με τους έξι άστεγους, μαζί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός υπέρ της προκήρυξης.

Εξακολουθεί να είναι στον αέρα η προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ για τη νέα περίοδο και κατ’ επέκταση το ίδιο το πρωτάθλημα ένα μήνα πριν από τη σέντρα, αλλά η προγραμματισμένη για το βράδυ κλήρωση για τη νέα περίοδο, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει κανονικά.

Στη Γενική Συνέλευση που έγινε το πρωί της Δευτέρας, επτά Π.Α.Ε. είπαν «όχι» στην προκήρυξη λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων ζητώντας κεντρική διαχείριση και έτσι δεν εγκρίθηκε. Αυτές είναι οι: Ιωνικός, Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και Π.Α.Ο.Κ.

Αντίθετα, «ναι» ψήφισαν Παναθηναϊκός και Α.Ε.Κ. που οδεύουν προς Cosmote, Ολυμπιακός και Ο.Φ.Η., καθώς επίσης και ο Π.Α.Σ. Γιάννινα με τον Ατρόμητο που έχουν συμβόλαιο με τη Nova. Οι δύο «αιώνιοι» δηλαδή συντάχθηκαν υπέρ της προκήρυξης του πρωταθλήματος και μάλιστα, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους για την μη έγκριση της.

Απουσίασε ο Άρης που επίσης, έχει συμβόλαιο με τη Nova για τη νέα περίοδο.

sdna.gr