Δεν τελειώνουν οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο «My Style Rocks»!

Μόλις την προηγούμενη Πέμπτη μάθαμε ότι ο Χάρης Χριστόπουλος δεν θα είναι πια στο καθημερινό παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον σταθμό, ο φωτογράφος που την προηγούμενη σεζόν βλέπαμε στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάστηκε να περιορίσει τις εμφανίσεις του στο My Style Rocks.

Με άλλα λόγια αυτό σήμαινε ότι δεν θα μπορούσε να είναι παρών τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα που γίνονται τα γυρίσματα των έξι επεισοδίων της εβδομάδας και ότι θα συμμετείχε μόνο στο Gala, που μαγνητοσκοπείται κάθε Κυριακή απόγευμα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, ο ΣΚΑΪ ζήτησε από τον Λάκη Γαβαλά να επιστρέψει στο My Style Rocks. Στην ουσία, αυτό που πρότειναν στον Λάκη είναι να «αλλάξει» θέση με τον Χριστόπουλο και να είναι εκείνος καθημερινά στο παιχνίδι και ο Χριστόπουλος μόνο στο Gala.

Ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε, καθώς αναβλήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» που είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Ο Λάκης ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα στο My Style Rocks και μάλιστα την Κυριακή το απόγευμα μαγνητοσκοπήθηκε και το Gala. Ωστόσο, στο γύρισμα δεν συμμετείχε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου,  υπήρξε νέα ανατροπή στον σχεδιασμό του καναλιού., Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Χριστόπουλου δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει στα Gala των επόμενων δύο εβδομάδων και έτσι ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να βάζει κάθε φορά και άλλον guest.

Αυτό σημαίνει ότι τον Χάρη Χριστόπουλο θα τον δούμε αυτή την Κυριακή- μιας και το επεισόδιο έχει γυριστεί νωρίτερα- και ξανά σε ένα μήνα από τώρα.

Άγγελος Αρτεμιάδης – tvnea.com