Δεύτερος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου από κορωνοϊό

Συγκεκριμένα, πέθανε γυναίκα που ήταν πλήρως εμβολιασμένη από κορωνοϊό, το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, μια 80χρονη γυναίκα που είχε υποκείμενα νοσήματα.

 Όπως αναφέρει το evima.gr, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε γιατρός του νοσοκομείου, η 80χρονη είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, νοσηλευόταν σε απλή κλίνη ΜΕΘ, όμως την Κυριακή παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και ένας 55χρονος, ο οποίος ήταν πλήρως εμβολιασμένος. Ο 55χρονος είχε πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν από αρχές Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο.

Τον πρώτο θάνατο πλήρως εμβολιασμένου ασθενούς με κορονοϊό είχε ανακοινώσει ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, στις 15 Αυγούστου.

Όπως είχε πει, επρόκειτο για ασθενή ο οποίος ήταν στη μονάδα του, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα- και ο ίδιος και τα παιδιά του.

Όμως, σημείωνε ότι πρόκειται για εξαίρεση στο σύνολο των περίπου 13.000 νεκρών της πανδημίας. «Είμαστε κατηγορηματικοί σε αυτό. Είναι για μία εξαίρεση που την βλέπει όλος ο κόσμος. Η μετάλλαξη Δέλτα προσβάλει και τους εμβολιασμένους», ανέφερε.

dikaiologitika.gr