ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου – Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα»: Μια επιτυχημένη Τελετή Βράβευσης (Photos)

Ο 11ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης, που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα», ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.

Η Τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο Ποιητή Νίκο Γκάτσο.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Αυτό μαρτυρά την αναγνώριση και το κύρος που έχει αποκτήσει ο διαγωνισμός στην πανελλήνια Εκπαιδευτική Κοινότητα.

Στην Τελετή Βράβευσης παρευρέθηκαν πλήθος αξιόλογων προσώπων από τον χώρο της εκπαίδευσης, όπως Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Σχολείων και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος. Κωνσταντίνος Νάκος, Μαθηματικός, ο κ. Δρέλλιας Παναγιώτης, Μαθηματικός, η κα. Χρυσούλα Σπυρέλη, Φιλόλογος, ο κος. Φώτης Σκληρός, Διευθυντής του 1ου ΓΕ.Λ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και ο κος. Νικόλαος Μπακογιάννης, Υπεύθυνος Διοίκησης των Εκπαιδευτηρίων «Παναγία Προυσιώτισσα».Η βραδιά ήταν γεμάτη συγκινήσεις, με μουσικές του Μάνου Χατζηδάκη, θεατρικά δρώμενα και προβολές από τη ζωή του Νίκου Γκάτσου.

Τα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» απέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που προσφέρουν, με τους μαθητές τους να διακρίνονται σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους βραβευμένους μαθητές ήταν και δύο μαθήτριες από το Μεσολόγγι, η Αγγελική Χαρίση (Β’ Βραβείο) και η Δήμητρα Παπαδοπούλου (Α’ Βραβείο).

Ο Διαγωνισμός αποτέλεσε μια όμορφη γιορτή της Ποίησης και μια σημαντική ευκαιρία για τους μαθητές να εκφραστούν δημιουργικά και να έρθουν σε επαφή με το έργο του Νίκου Γκάτσου.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

Διαβάστε επίσης: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου – 11ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης: Απονομή Βραβείων