Διαδικτυακή εκδήλωση του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για το Κτηματολόγιο

Το Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, εν όψει της επικείμενης προανάρτησης του Κτηματολογίου στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

  • «Προανάρτηση Κτηματολογίου Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Συμμετέχω – Κατοχυρώνω»

την Τετάρτη 12/05/2021, με ώρα έναρξης 19:00.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι:

  • η κα Άρια Ιωαννίδη, Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός, Προϊσταμένη Διεύθυνσης  Έργων από τον Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο»,
  • ο κ. Ευάγγελος Καραμπλιάς, Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός, Συντονιστής Αναδόχου της Μελέτης Κτηματογράφησης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης:

  • η κα Ελεονώρα Ανδρεδάκη – Προϊσταμένη της Νομικής Διεύθυνσης της «Ελληνικό Κτηματολόγιο»
  • η κα Φωτεινή Καλλιανού -Επιβλέπουσα της Μελέτης Κτηματογράφησης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της «Ελληνικό Κτηματολόγιο»
  • ο κ. Δημήτριος Κανάτας -Υπεύθυνος Γραφείου Κτηματογράφησης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
  • η κα Ευανθία Παππά -Προϊστάμενη Νομικού Τμήματος Γραφείου Κτηματογράφησης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και
  • ο κ. Σπυρίδων Βλάχος- (Δασολόγος με Α’ Βαθμό) Προϊστάμενος του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Μετά το πέρας της ομιλίας, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και συζήτηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση, θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Τρίτη12/05/2021 και ώρα 18.00 να αποστείλουν e-mail στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (tee_ait@tee.gr) με το εξής κείμενο:

«Επιθυμώ να συμμετάσχω στη διαδικτυακή εκδήλωση του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «Προανάρτηση Κτηματολογίου Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Συμμετέχω – Κατοχυρώνω , Όνομα – Επίθετο».

Η αποστολή του ανωτέρω κειμένου είναι απολύτως απαραίτητη για την έγκαιρη εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής της εκδήλωσης (zoom). Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή του δε θα είναι δυνατή για τεχνικούς λόγους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση εκ μέρους του Τ.Ε.Ε. με τις οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα διεξαγωγής της διαδικτυακής εκδήλωσης, σε όσους δηλώσουν συμμετοχή. Θερμή παράκληση για έλεγχο και της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.