Διαγωνισμός τραγουδιού για παιδιά και εφήβους

Το Ίδρυμα Ωνάση καλεί παιδιά και εφήβους, ηλικίας 12 έως 17 ετών, να γράψουν ένα τραγούδι για την πανδημία μαζί με το συγκρότημα των REC.

Στείλτε σκέψεις, ιδέες και εικόνες και δείτε τις να μετατρέπονται σε στίχους και μουσική. Πάρτε μέρος σε ψηφιακές συναντήσεις με τους Rec και με μία εντατικολόγο, που θα σας λύσει κάθε απορία για τον κορωνοϊό. Ένα τραγούδι πανδημίας από εφήβους προς όλους μας.

Υποβολή συμμετοχών ΕΔΩ έως τις 31.01.2021


Πώς βιώνει ένας έφηβος την πανδημία; Αν την έκανε τραγούδι, τι θα έλεγαν οι στίχοι που θα έγραφε; Ποια θα ήταν η μουσική σύνθεση που θα έντυνε αυτούς τους στίχους;

Αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η μουσική αποδεικνύεται θεραπευτική. Το Ίδρυμα Ωνάση απευθύνει ένα ανοιχτό κάλεσμα σε παιδιά και εφήβους να γράψουν για τις σκέψεις και τα συναισθήματα που τους έχουν γεννηθεί. Αυτό το υλικό θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για ένα τραγούδι που θα γράψουν τα παιδιά, μαζί με το ελληνικό urban pop συγκρότημα των REC, ενώ σε μία από τις τηλεσυναντήσεις η γιατρός Σάντυ Κολοβού θα ενημερώσει τα παιδιά για σημαντικά θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό.

Το Ίδρυμα Ωνάση καλεί παιδιά και εφήβους, ηλικίας 12 έως 17 ετών, να γράψουν ένα τραγούδι για την πανδημία μαζί με το συγκρότημα των REC

Παραγωγή: Τομέας Εκπαίδευσης Ιδρύματος Ωνάση
Απευθύνεται σε: Παιδιά και εφήβους 12-17 ετών

Ένα τραγούδι για την πανδημία: Σημαντικές ημερομηνίες

31 Ιανουαρίου 2021: Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

Ιανουάριος 2021: Βίντεο του μουσικού συγκροτήματος REC για την ολοκλήρωση των συμμετοχών.

Φεβρουάριος 2021: Meet & Greet / Πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των παιδιών με το συγκρότημα REC

Δεύτερη ψηφιακή συνάντηση των παιδιών με το συγκρότημα REC και τη γιατρό Σάντυ Κολοβού, για ενημέρωση σε σημαντικά θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό.

Τρίτη ψηφιακή συνάντηση με τα παιδιά, παρουσίαση του στίχου και πρώτη ακρόαση του τραγουδιού.

Μάρτιος 2021: Ολοκλήρωση της παραγωγής και κυκλοφορία του τραγουδιού.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

iefimerida.gr