Διακίνηση «σκληρού ναρκωτικού»

Το έγραψε σχολιάζοντας το click away των προηγούμενων ημερών ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Γιώργος Τζωρτζόπουλος σε ένα κείμενο του στο bloc άποψης που διατηρεί στο διαδίκτυο:

«Οι συναλλαγές και η διαδικασία αγοράς σε πολλές περιπτώσεις θυμίζουν διακίνηση σκληρού ναρκωτικού.

→ Σε επίπεδο εμπόρων και αγοραστών προκάλεσε το απόλυτο χάος.

→ Κατέστησε όμηρο, προστιματικού, εξολοθρευτικού μηχανισμού καθένα που όταν πατήσουν το κουμπί και του κάτσει η μπίλια, οικονομικά νεκρό πια, θα τον σκυλεύουν τα συγκροτήματα της «υπεύθυνης» δημοσιολογίας.

→ Σκαλίζει τη στάχτη και ρίχνει λάδι στα κάρβουνα, με στόχο την επιστροφή στις ρωμαϊκές αρένες που κάποιοι ήλπιζαν για τη σωτηρία τους στο χόρτασμα του λιονταριού από το κατασπάραγμα των προηγούμενων.

→ Ανάλγητοι, αδίστακτοι και θύτες για τα θύματα τους, το πολιτικό τους εμβόλιο έχει δύο τίτλους: Α/ Ο σώζων εαυτόν σωθήτω και Β/ πνίγεσαι από τα μαλλιά σου πιάσου.

→ Οι λαλίστατοι κυβερνητικοί συνδικαλιστές, που μόνο για το τι καιρό θα κάνει δεν βγάζανε ανακοινώσεις, τώρα πάθανε γλωσσοδέτη και αφωνία σχετικά με τη συγκεκριμένη εικόνα».

Δείτε όλη την ανάρτηση ΕΔΩ

Ο κ. Τζωρτζόπουλος έχει «κατηγορηθεί», κατά καιρούς, από πολλούς και για πολλά, εκείνο όμως που κανείς δεν μπορεί να του προσάψει είναι άγνοια της λειτουργίας του Εμπορίου, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και πανελλαδικό, καθώς και για έλλειψη αγωνιστικότητας, ακόμα και σήμερα που είναι συνταξιούχος.

Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν καθιστούν το σχολιασμό του ιδιαίτερα σημαντικό.


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr