Για διακοπές στην Ελλάδα ο Μπόρις Τζόνσον (Video)

Τα ξανθά του μαλλιά, σε πρώτη φάση σε έκαναν να σηκώσεις το βλέμμα σου για δεύτερη φορά στον ευγενέστατο τουρίστα με το μπλε σακάκι και το ανοιχτό πουκάμισο, που ψώνιζε στο σούπερ μάρκετ. Ο Μπορίς Τζόνσον!

Αυτή η δεύτερη ματιά δεν άφηνε καμιά αμφιβολία. Καλά είχες δει. Ο παραιτηθείς πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπορίς Τζόνσον ψώνιζε μόνος του στο ίδιο σούπερ μάρκετ μαζί σου. Το τηλέφωνο σηκώθηκε σχεδόν μόνο του για να απαθανατίσει τη στιγμή. Ο πολυφωτογραφημένος απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί.

Χαμογέλασε και χαιρέτισε ευγενικά. Σχεδόν αμέσως εμφανίστηκε πίσω του η επιβλητική φιγούρα του αστυνομικού φρουρού του. Χαμογέλασε, αλλά πιο σοβαρά αυτός, και ακολούθησε τον κ. Τζόνσον στο διάδρομο με τα νωπά προϊόντα, του σούπερ μάρκετ μεγάλης, γνωστής αλυσίδας, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης.

Λίγο μετά, όπως βλέπετε στο βίντεο από το Πρώτο Θέμα, μια γυναικεία φωνή ακούστηκε σε έναν οικείο χαιρετισμό στα αγγλικά: “Hi”.  Ο Μπορίς Τζόνσον σήκωσε το χέρι του και ανταπέδωσε το ίδιο ευγενικά τον χαιρετισμό. Ζήτησε μερικές διευκρινίσεις για ένα γάλα που ήθελε να αγοράσει και συνέχισε τα ψώνια του ανενόχλητος.