Διακοπές ηλεκτρικής ενέργειας σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, ενημερώνει ότι την Κυριακή 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης στις παρακάτω περιοχές:

  •  Από τις 6:00 τα πρωί σήμερα έως τις 4:00 το απόγευμα στου Δήμους της Ι.Π. Μεσολογγίου  θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος μικρής διάρκειας, λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης στον Υποσταθμό 150/20 kV Αιτωλικού.

Ο ΔΕΔΗΕ εφιστά προσοχή στο διάστημα αυτό από το γεγονός ότι σε ορισμένες περιοχές πιθανόν να παρατηρηθεί πτώση της τάσης. Οι διακοπές αφορούν τις περιοχές:

  • Όλα τα δημοτικά Διαμερίσματα και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.
  • Όλα τα παρακάτω Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ναυπάκτου: Γαλατά, Περιθωρίου, Άνω Βασιλικής, Κάτω Βασιλικής Γαυρολίμνης, Τρίκορφου, Καλαβρούζας
  • Στην πόλη της Ναυπάκτου η διακοπή της ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω περιοχές ώρες: στην περιοχή των Προσφυγικών από τις 8:00 έως τις 10:00:00 το πρωί για συντήρηση, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής από τις 10:00 έως τις 12:00 το πρωί για συντήρηση, στην περιοχή του Κέντρου της Πόλης από τις 12:00 έως τις 2:00 το μεσημέρι.

Προσοχή, ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

 


Αίθουσα σύνταξης
«Αgrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr