Διαμαρτυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης Μεσολογγίου για την πρόληψη επιδημίας από τον κορονοϊό

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Θύμιος Γερολυμάτος, κατέθεσε για συζήτηση, προ ημερήσιας διάταξης, ένα υπόμνημα των συνταξιούχων ΙΚΑ περιοχής Μεσολογγίου, που ζητούσαν να ληφθούν έκτακτα μέτρα από το νοσοκομείο Μεσολογγίου και τον δήμο, για την πρόληψη επιδημίας από τον κορονοϊό. 

   Η πρόταση δεν συζητήθηκε και ο εκπρόσωπος των συνταξιούχων Μπάμπης Τουλιάτος λοιδορήθηκε και κατηγορήθηκε από τον διοικητή του  Νοσοκομείου και δημοτικό σύμβουλο της Συμμαχίας Πολιτών Πάνο Παπαδόπουλο, ότι τα ζητάει αυτά, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στο νοσοκομείο, γιατί αναπαράγει τις θέσεις του …ΚΚΕ,  ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γιατρός Γιάννης Τσώλος, το απέρριψε χωρίς καν να το θέσει σε ψηφοφορία.

  Παρόλα αυτά πρωί πρωί την επόμενη μέρα έσπευσαν ο μεν διοικητής του νοσοκομείου να εφαρμόσει όσα έκτακτα μέτρα είχε τη δυνατότητα να υλοποιήσει άμεσα, ο δε Δήμαρχος να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη φορέων για το θέμα αυτό.

  Αφήνουμε τον κάθε συμπολίτη μας να κρίνει την πρακτική αυτή κι απαιτούμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για πλήρη ενημέρωση και λήψη όποιων μέτρων προταθούν επιπλέον.